Bursa Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!
Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından yapılacak olan Bursa Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da başlıyor.

Sektör temsilcilerini ve yatırımcılarını bir araya getirecek olan Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı 15 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek. Yurt içi ve yurt dışı birçok yatırımcının katılacağı fuar Kuveyt, Suudi Arabistan, Bahreyn başta olmak üzere birçok ülkeden davetli yabancı yatırımcılara ev sahipliği yapacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş ve BTSO organizasyonunda, İMSİAD ve BEMO işbirliği ile hazırlanan Bursa Gayrimenkul Fuarı sektörün önde gelen firmalarını bir çatı altında toplayacak. Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılışın yapılacağı 11 Nisan tarihinden 14 Nisan tarihine kadar saat 11:00 ila 20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak olan fuar 15 Nisan Pazar günü 11:00 ila 19:30 saatleri arasında açık olacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181