Bursa Gayrimenkul Fuarı 2019!
​Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş organizasyonunda düzenlenen Bursa Gayrimenkul Fuarı 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Gayrimenkul Fuarı 2019 detayları şu şekilde;
18 Nisan'da ziyaretçilere kapılarını açan Bursa Yapı Fuarı 2019 kapsamında 21 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. 80’den fazla proje, 9 bine yakın konut ve 500’ü aşkın ofisin görücüye çıktığı Bursa inşaat fuarı 2019 sektörün iş hacmine katkı sağlamayı hedefliyor.

BTSO, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliğinde, Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen fuar 4 gün boyunca yatırımcı kuruluşlarla konut satın almak isteyenleri buluşturuyor.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan Bursa Gayrimenkul Fuarı 2019 ile 17 yıldır aralıksız düzenlenen Yapı Fuarı ve son 4 yıldır düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı birarada gerçekleştiriliyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181