Bursa konut projeleri kampanya!
Bursa konut projeleri kampanya listesini ve detaylarını sizler için araştırdık. Sektörü hareketlendirmek ve konut satışlarını artırmak adına Bursa ev kampanyaları 2018 konut alıcılarına sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,5 oranında azalarak 105 bin 154 oldu. Ağustos 2018 döneminde toplam 3 bin 613 konut satışının gerçekleştiği Bursa'da en çok konut satılan ilçe Nilüfer oldu.

İşte Bursa konut projeleri kampanya listesi;

Atış Yapı
Atış Yapı 3 markalı konut projesinde yazdan al kışa otur kampanyası başlattı. 252 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerin bulunduğu kampanya Triad Yunuseli, Maviden City ve Linda Butik projelerini kapsıyor. Atış Yapı kampanya detayları için tıklayınız.

Harmony Towers Bursa
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin planlandığı Harmony Towers Bursa konut kampanyası detayları şu şekilde; Yüzde 20 indirim ve 0 peşinatın uygulandığı projede ayrıca konut alıcılarına 0,98 vade farkı seçeneğide sunuluyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile 42 bin 663 metrekarelik arazi üzerinde yer alan projede 1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere ise 2 araçlık kapalı otopark imkanı sunuluyor. Bursa Harmony Towers fiyatları için tıklayınız.

Bakyapı
Bakyapı Prestij Hayat ve Prestij Optimumum projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 84 ay vade farkı Bakyapı tarafından ödeniyor. İşte Bakyapı konut kampanyası geçerli olduğu projelerin detayları için tıklayınız.

Bursa Modern
232 bin metrekare arsa alanında inşa edilen Sinpaş Bursa Modern 60 ay vade kampanyası başladı.1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+2 dairelere sahip olan projenin yüzde 70'i su alanları için ayrıldı. Hemen teslim dairelerin yer aldığı projede Marin Residence, Saray Bahçe Konakları, Kristal Kule, Park Konakları, Gökkule, Kemer Residence, Asmalı Yalı, Yalı Köşkleri Evleri adları verilen farklı konut tipleri bulunuyor. Bursa Modern konut kampanyası detayları için tıklayınız.

Btg İnventum
​Btg İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Btg İnventum 24 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Bursa Nilüfer'de yükselmeye devam eden Btg İnventum projesi 189 adet daireden oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede 3 blokta 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Btg İnventum konut kampanyası detayları için tıklayınız.

Bursa konut projeleri kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181