Bursa’da Bu Projelere Yatırım Yapanlar Kazandı!
İnşaat sektörünün can damarı olan konut projeleri gerek ev sahibi olmak isteyenler için gerekse de yatırım amaçlı konut alımı yapanlar için büyük önem taşıyor. Özellikle markalı konut projelerinin öne çıktığı son yıllarda önemli bir yatırım aracı olan konut projelerinin bir kısmı henüz tamamlanmamış olmasına rağmen büyük bir değer artışı gösteriyor.

Ekonomik destek paketi kapsamında 0,64 ve 0,74 gibi rakamlara çekilen konut kredi faizleri ile beraber hızlı bir satış dönemi yakalayan konut sektörü bu kampanyalar sonucunda neredeyse tüm konut stoklarını eritmeyi başardı. Markalı konutların yanı sıra bir çok konut türünün satışının yapıldığı dönemde en önemli nokta ise satışı yapılan konutların alıcılarına ne kadar kazandırdığı ?

Markalı ve Güvenilir Projeler En Çok Tercih Ediliyor
İnşaat sektörüne duyulan güvenin son yıllarda artış göstermesine rağmen, sektörün kırılgan bir yapıya sahip olması nedeniyle konut alıcıları için en çok dikkat edilen noktaların başında inşaat firmasının güvenirliliği ve üretilen konutun niteliği geliyor.

Bu yüzden konut alıcıları ve yatırımcılar için güven kazanmış inşaat firmaları her zaman diğer firmaların birkaç adım önünde yer alıyor. Alınan konutların zamanında teslim edilmesi, doğru müşteri iletişimi ve satış sonrası destekler ile sağlanan güven kısa vadede inşaat firmaları için en önemli "itibar sermayesine" dönüşüyor.

Konut alıcıları ve yatırımcılar için diğer bir önemli husus olan markalı konut üretimi özellikle son yıllarda ciddi bir tercih sebebi oluyor. Sosyal donatı alanları, açık ve kapalı otopark seçenekleri, site içi sağlanan imkanlar ve ayrıcalıklar artık konut alıcıları için olmazsa olmazlar arasına girmeye başlıyor.

Peki Bursa’da Hangi Projeler Yatırımcılarına Kazandırıyor
Bursa gibi gayrimenkul sektörünün önemli bir dinamiği olan kentlerde artan kent nüfusu nedeniyle yoğun ve yorucu şehir ortamından izole, ulaşım zorluğu bulunmayan ve günlük hayatı kolaylaştıran özelliklere sahip markalı konut projeleri tercih ediliyor ve bu tercihler sebebiyle satışı hızla artan konut projeleri yatırımcılarına önemli kazançlar sağlıyor.

İşte Yatırımcılarının Yüzünü Güldüren Markalı Proje Örnekleri;
  • Prestij Gold / Bakyapı A.Ş.
Bak Holding bünyesindeki Bakyapı tarafından Nilüfer ilçesi Odunluk bölgesinde inşa edilen Prestij Gold projesi sahip olduğu özellikleri ve değerli lokasyonu ile öne çıkıyor.
  • Downtown / Atış Yapı
Bursa’nın en kapsamlı ve en nitelikli karma yaşam projeleri arasında yer alan ve Atış Yapı imzasıyla yükselen Downtown projesi hem yatırımcılar için hem de son kullanıcılar için sabırsızlıkla beklenen projelerin başında geliyor.
 
  • Central Balat / Taşyakan İnşaat
Bursa inşaat sektörünün köklü firmalarından Taşyakan İnşaat tarafından Nilüfer ilçesi Balat bölgesinde hayata geçirilen proje özellikle farklı mimarisi ve sunduğu konsept yaşam kültürü ile dikkat çekiyor.
 
  • Seyirtepe Konakları / Lik Yapı
Son yıllarda Mudanya'da hayata geçirdiği konut projeleri ile bölgenin en önemli konut üreticilerinin başında gelen Lik Yapı yeni projesi Seyirtepe Konakları ile markalı konut projeleri üretiminde söz sahibi olmaya devam ediyor. Özellikle lokasyonu ile dikkat çeken proje hem yatırımcılar için hem de son kullanıcılar için tercih ediliyor. 
 
Utku ÇALIŞKAN / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181