Bursaspor arsasını kiraya verecek!İşte detaylar...
Bursaspor Kulübü Derneği Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Soğanlı Mahallesi H22D02D1B pafta, 3338 Ada, 3 Parsel de kain olan 6.666,92 m2 lik ve Büyük Şehir Belediye Başkanlığı imar durumunda Akaryakıt + LPG satımına uygun alan, yap-işlet-devret modeli ile 10 (on) yıllık süre ile kiraya verecektir.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, merkez Osmangazi ilçesindeki akaryakıt ve LPG satımına uygun imarlı alanın 10 yıllığına kiraya verileceği, isteklilerin konuyla ilgili şartnameyi ve ekleri Bursaspor Kulübünden 5 bin lira bağış makbuzu karşılığında temin edebilecekleri belirtildi.

Tüzel kişi adına başvuru yapacakların yetkili olduklarına ilişkin evrakla birlikte imza sirküleri ve nüfus cüzdanlarının asıllarını, gerçek kişilerin ise nüfus cüzdanı asıllarını ibraz etmeleri gerektiği vurgulanan açıklamada, teklif yapacak şirketlerin Kamu İhale Mevzuatı'ndaki koşulları taşımaları gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, teklif verme süresinin 9 Ekim Cuma günü saat 17.30'da sona ereceği, bu tarihten sonra verilecek tekliflerin değerlendirmeye alınmayacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181