Büyükyalı İstanbul'da, Büyükyalı Aile Kredisi 'BAK' için son gün 30 Nisan!
İstanbul Boğazı’nın girişinde, Avrupa Yakası sahil bandında yükselen Büyükyalı İstanbul, Büyükyalı Aile Kredisi (BAK) adını verdiği kişiye özel ve esnek finansman modeliyle “iyi yaşam”ı, Büyükyalı’nın ayrıcalıklarını keşfeden ailelerle buluşturuyor. Mevcut satışlarının yüzde 95’i, oturmayı amaçlayan ailelere gerçekleştirilen Büyükyalı’da, 30 Nisan 2018’e kadar devam edecek “BAK” kampanyası sayesinde, uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olunabilecek.. Daha önce Büyükyalı’yla tanışan ve Büyükyalı’daki iyi yaşamı merak eden tüm ailelere, “BAK” kapsamında, alım kolaylığı ile birlikte esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor.

İstanbul’un yükselen değeri Kazlıçeşme sahil bandında bulunan, konsepti, kalite anlayışı ve yarattığı değerlerle dikkat çeken ve sakinlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı’da yaşamak ve aynı zamanda kârlı bir yatırım yapmak isteyen aileler, “BAK” sayesinde, esnek ve uygun ödeme koşullarından yaralanabilecek. Büyükyalı, “BAK” ile denizden kültür sanata, gastronomiden sağlığa iyi yaşamın tüm bileşenlerini ailelere sunarken, uygun ödeme koşullarıyla, geleceğe dokunan, kârlı bir yatırımın kapılarını aralıyor. Barselona ve Londra’da yeniden inşa edilen kıyı bandına çok benzer avantajları, Avrasya Tüneli ile Marmaray’a yakınlığı ve Tarihi Yarımada’ya komşu konumuyla önümüzdeki 5 yılda yüzde 100’ün üzerinde değer artışı beklenen Kazlıçeşme’de yer alan Büyükyalı, 30 Nisan’a kadar, tüm aileleri satış ofisine davet ediyor.

Büyükyalı’yı aileler tercih ediyor
Hem iyi bir yaşama adım atmak hem de kârlı bir yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi olan Büyükyalı’dan ev alanların yüzde 95’ini ailelerin oluşturduğunu ifade eden Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “30 Nisan’a kadar devam edecek ‘BAK’ kampanyamız kapsamında, Büyükyalı’da yaşamak ve yüksek kâr potansiyeli taşıyan bir yatırım yapmak isteyen tüm aileleri satış ofisimize bekliyoruz. ‘BAK’ ile denizden spora, kültürden sanata, modadan alışverişe her alanda ortaya koyduğumuz ‘iyi yaşam’ın kapılarını, tüm aileler için sonuna kadar açıyoruz. ‘BAK’ sayesinde aileler, kendi beklenti ve ödeme olanakları doğrultusunda, esnek ve kişiye özel finansman planlarıyla Büyükyalı’da ev sahibi olabiliyor. ‘BAK’ ile ‘iyi yaşam’ı daha da ulaşılabilir kılıyoruz. Sunduğumuz ödeme kolaylıkları ve esnek finansman alternatifleriyle Büyükyalı Ailesi’ni kısa sürede daha da büyütmeyi hedefliyoruz.” dedi.

30 Nisan 2018’e kadar geçerli olacak ‘BAK’, ilerleyen dönemlerde, Büyükyalı’nın farklı etapları için yeniden hayata geçirilebilecek. Ayrıca isteyenler, her zaman olduğu gibi banka kredilerinden de faydalanarak Büyükyalı’daki “iyi yaşam”ın bir parçası olabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181