Büyükyalı online randevu sistemini hayata geçirdi!

Farklı yaşam tarzlarına hitap eden Büyükyalı, online randevu sistemini hayata geçirdi. Konut sahibi olmak isteyen kişiler kendi ihtiyaçlarını web sitesine girerek en uygun Büyükyalı konutunu belirleyebilecekler. Online randevu ile de kendilerine özel imkanlardan yararlanabilecek.

Büyükyalı’nın yeni online sistemi sayesinde kullanıcılar ihtiyaçlarına yönelik konsept ve dairelere göre aradıkları eve daha kolay ulaşılabilecekler. https://www.buyukyali.com/landing/online/ web sitesi üzerinden kullanıcılara çok özel fırsat ve fiyatlar sunulacak.

Açık alanlar, denize yakınlık, doğal peyzaj, sağlıklı ortamlar, ihtiyaç duyulan her şeye yürüyerek ulaşabilmek günümüzde konut tercihinde en önemli belirleyici etmenler haline geldi.

Büyükyalı, üstün kalite anlayışı ile tasarlanan konutları, nefes aldıran ferah meydanları, yemyeşil peyzajı, alternatif spor alanları, doğal yaşam olanakları, deniz bağlantısı ve daha birçok değeriyle hem keyifli hem de huzur dolu, “iyi bir yaşam”ı yeni şehircilik felsefesiyle sunuyor. Yapısı bozulmadan, aslına uygun olarak restore edilen Fişekhane kültür sanat etkinliklerine katılma ya da sosyalleşme imkanı veriyor.

Büyükyalı’da, yaşam alanlarındaki malzeme kalitesinden tasarıma, sosyalleşmeden ulaşıma kadar her şey, konfor, güvenlik, mutluluk ve rahat bir yaşam için bütünsel olarak ele alınıyor. Tarihe ve kültürel mirasa saygılı, İstanbul’un dokusuna uyumlu bir proje olan Büyükyalı, geleneksel mimariyle çağdaş çizgilerin sentezlendiği yenilikçi bir ruhu yansıtıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181