Cenk Arson; 'Türkiye pazarına güven duyuyoruz'!
EMAAR Türkiye'nin yeni CEO'su Cenk Arson oldu. Yeni CEO atamasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Emaar Properties Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Alabbar: "Türkiye güdü pazarlarımızdan birisi, Türkiye pazarına girdiğimiz günden bu yana ülkenin sosyo-ekonomik büyümesini destekleyen güdü bir ortak olduk. Gerçekleştirmiş olduğumuz, yüksek değer teşkil eden projelerimiz ile yeni istihdam alanları yaratarak, perakende, turizm ve eğlence dahil olmak üzere yan sektörleri de desteklemekteyiz. Yatırımlarımızı arttırmaya ve projelerimizi planlandığı gibi teslim etmeye kararlıyız" dedi.

POTANSİYEL PAZAR
Cenk Arson ise yeni görevi sonrasında şu değerlendirmeyi yaptı: "Coğrafi konumu, yüksek standartta kaliteli gayrimenkul projelerine olan artan iç pazar talebi ve çok yönlü ekonomik büyümenin öncülüğünde, Türkiye hızlı büyüyen pazarlardan birisi.' dedi.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181