Cer İstanbul 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası!
40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 148 bağımsız birimden oluşan Cer İstanbul 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası bankasız kefilsiz konut alıcılarına sunuluyor.

Rezidans daireler, loft ve ticari ünitelerin de planlandığı Cer İstanbul projesinde ayrıca yüzde 10 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanı da yer alıyor. Ege Yapı imzası ile inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişim gösteriyor. Karma konsepte sahip olacak olan projede ayrıca otel hizmeti verecek olan apart ünitelerde bulunacak. ​302 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen projede 31 bin metrekare büyüklüğünde özel peyzaj tasarımlı alan yer alıyor.

1+1’den 6+1’e kadar farklı daire tiplerinin planlandığı Cer İstanbul projesi İstanbul Fatih'te yükseliyor. Adalar ve deniz manzarasına sahip olan projede 3 katlı 10 blok yer alıyor. 

Cer İstanbul projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Cer İstanbul projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181