Cer İstanbul'da 12 ay ödemesiz kampanya!
31 bin metrekare büyüklüğünde özel peyzaj tasarımlı alana sahip olan Cer İstanbul projesinde 12 ay ödemesiz kampanya başladı.

Cer istanbul kampanyası kapsamındaki kredi 0,64 faiz oranı ve ilk 12 ayı ödemesiz azami 180 ay vade ile kullandırılacak olup kredi kullanım tavan sınırı 750 bin TL’dir. Kampanya kapsamında asgari yüzde 10 peşinat ödenecektir.

148 bağımsız birimden oluşan ​Cer istanbul Yedikule konutları arasında 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire tipleri tasarlanıyor. İstanbul Yedikule'de konumlandırılan Cer istanbul Ege Yapı projesinde dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Rezidans daireler, loft ve ticari ünitelerin tasarlandığı Cer İstanbul projesi ​302 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Ege Yapı imzası ile 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Cer İstanbul Ege Yapı projesinde ayrıca otel hizmeti verecek olan apart ünitelerde bulunacak.

Cer İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.
Cer İstanbul nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181