Cer İstanbul'da yüzde 10 peşinat kampanyası!

148 bağımsız birimden oluşan ​Cer İstanbul projesinde yüzde 10 peşinat kampanyası başladı.

Cer istanbul kampanyası kapsamında 3+1 bahçe rezidansları yüzde 10 peşinat ve yüzde 10 indirim ile satışa sunuluyor. Ayrıca ödemeye 3. yılda başlanıyor.

Rezidans daireler, loft ve ticari ünitelerin tasarlandığı Cer istanbul Yedikule konutları arasında 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire tipleri tasarlanıyor. Ege Yapı imzası ile 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Cer istanbul Ege Yapı projesinde dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

İstanbul Yedikule'de konumlandırılan Cer İstanbul projesi ​302 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 31 bin metrekare büyüklüğünde özel peyzaj tasarımlı alana sahip olan Cer İstanbul Ege Yapı projesinde ayrıca otel hizmeti verecek olan apart ünitelerde bulunacak.

Cer İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.
Cer İstanbul nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181