Cer İstanbul 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası!
İstanbul Yedikule'de konumlandırılan Cer İstanbul 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Cer İstanbul 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası başladı. Cer İstanbul kampanya kapsamında projeden konut alan vatandaş taksitlerini ödemeye 24 ay sonra başlayacak. Konut alacak olan kişiler konut fiyatının yüzde 80'i için kredi kullanabilecek ve kalan yüzde 20'lik ödeme için ise yüzde 5 peşinat verebilecek. Geri kalan yüzde 15'lik kısımıda üçüncü yılda ödemeye başlayabilecek. Kampanya kapsamında faiz oranı ise 15 yıl vadede yüzde 0.79 olarak uygulanacak. Kampanya kapsamında ayrıca konutların fiyatları üzerinden yüzde 10 da indirim uygulanacak.

Rezidans daireler, loft ve ticari ünitelerin tasarlandığı projede dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ege Yapı imzası ile inşa edilen Cer İstanbul Yedikule projesinde tasarlanıyor. 

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Cer İstanbul projesi ​302 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 148 bağımsız birimden oluşan ​Cer İstanbul Ege Yapı projesinde ayrıca otel hizmeti verecek olan apart ünitelerde bulunacak. 31 bin metrekare büyüklüğünde özel peyzaj tasarımlı alana sahip olan Cer İstanbul evleri 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire tipleri ile tasarlandı.

Cer İstanbul 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası detaylarını sizler için derledik. Cer İstanbul yeni kampanya 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdantakip edebilirsiniz.

Cer İstanbul fiyat için tıklayınız.
Cer İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.
Cer İstanbul nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181