Cer İstanbul yüzde 10 indirim kampanyası!
İstanbul Yedikule'de konumlandırılan Cer İstanbul yüzde 10 indirim kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

148 bağımsız birimden oluşan ​Cer İstanbul yüzde 10 indirim kampanyası başladı. Cer istanbul kampanya kapsamında 120 ay 0.99 oran ile ödeme seçeneği ve 18 ay ödeme yok. 

Rezidans daireler, loft ve ticari ünitelerin tasarlandığı Cer İstanbul Ege Yapı projesinde ayrıca otel hizmeti verecek olan apart ünitelerde bulunacak. Ege Yapı imzası ile inşa edilen Cer İstanbul projesi ​302 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Cer istanbul Yedikule satılık konutlar arasında 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire tipleri tasarlanıyor. 31 bin metrekare büyüklüğünde özel peyzaj tasarımlı alana sahip olan Cer istanbul Ege Yapı projesinde dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Cer İstanbul yüzde 10 indirim kampanyası detaylarını sizler için derledik. Cer istanbul indirim kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdantakip edebilirsiniz.

Cer İstanbul fiyatları için tıklayınız.
Cer İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.
Cer İstanbul nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181