Cihan İnşaat'tan Cityscape Turkey'de 25 milyonluk satış!
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Cityscape istanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılan Cihan inşaat, Ortadoğulu yatırımcı ve oturum amaçlı konut satışı için 25 milyon liralık rezervasyon aldı. Bu tutarın üçte ikisini yatırımcılar oluşturdu. Cihan inşaat iş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, "Fuarın etkili bir tanıtım sağlayacağım düşündüğümüz için katıldık. Ancak beklediğimizden daha yüksek bir ilgi ve taleple karşılaştık. Yabancı pazarlarda da markalarımızı görücüye çıkarmamız heyecan verici" dedi.

KENDİSİ DE ETRAFI DA YEŞİL
Emlak Konut GYO öncülüğünde kurulan, altyapısı hazır bir bölge olan Bahçekent'te yükselen Avrupark, 21 blok ve bin 394 konuttan oluşuyor. Projede her ihtiyaca anında cevap verecek 86 ticari ünite de bulunuyor. Yüksek inşaat ve işçilik kalitesiyle yükselen projenin Nisan 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 1+1 dairelerin tükendiği projede 2+1 açık mutfaklı daireler 319 bin liradan başlıyor. Projede 2+1,3+1 ve 4+1 olarak farklı tip ve büyüklükte konutların satışı ise devam ediyor.

Karar Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181