Citycape'e Körfez'den yatırım yağacak!
Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Cityscape, Türkiye'deki ilk organizasyonu için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yarın kapılarını açacak ve 26 Mart'a kadar sürecek Cityscape Turkey, yurtiçi ve dışından kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel konut alıcılarından da büyük ilgi görüyor. 7 bin metrekarelik alanda 7 ülkeden 67 katılımcının standlarıyla yer alacağı fuarı ziyaret etmek için 50'yi aşkın ülkeden 1.000 yabancı ziyaretçi ön kayıt yaptırdı.

YABANCIDAN TERÖR İPTALİ YOK
Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, yabancı yatırımcıların Türkiye'yi güvenli liman olarak gördüklerini belirterek, fuara katılım konusunda hiçbir iptal olmadığını belirtti. Sezen, "Devletimiz gerekli tedbirleri alıyor. Şu ana kadar gerek ön kayıtlar, gerek katılımcı firmalar, gerekse IHP programı (yatırımcı ağırlama programı) ile bire bir temas kurarak ulaştığımız yabancı yatırımcılarda herhangi bir iptal yok" diye konuştu. Sezen, Türkiye adını uluslararası nitelikte böyle bir markayla yan yana getirmenin büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

KÜÇÜK YATIRIMCI KAZANACAK
Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman da inşaat ve gayrimenkul sektöründe devler arasına girmeyi başaran Türkiye'de organizasyon yapmaktan büyük heyecan duyduğunu vurguladı. Molman, "Cityscape Turkey konut alıcıları ve yatırımcılar için çok cazip özel fırsatlar sunacak. Bireyler fuara özel koşullarda gayrimenkul satın alarak kazançlı çıkacak. Sektörün bu fuarla daha da ivme kazanacağına inanıyoruz" dedi.

Dev projelerin tanıtılacağı Cityscape Turkey'de özel ödeme imkânları ve yüzde 20'ye varan artı indirimler olacak.
İşte bu özel indirimlerden bazıları:
-Eston İnşaat, Bahçeşehir'deki Eston ŞehirMahallem'de peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayacak.
-Ege Yapı mevcut indirimlerine ek yüzde 10 + yüzde 5'e varan indirim yapacak.
-Ofton, Elysium projelerinde yüzde 13 indirim olacak.
-SurYapı, Cityscape Turkey'e özel Mirage, Marka ve Exen projelerinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yanı sıra fuar ziyaretçilerine yüzde 10 ekstra indirim uygulayacak.
-Delta İzsiz Holding, Delta Deluxe projesinde fuara özel yüzde 10 + 10 indirim yapıyor.
-TGP, Cityscape Turkey Grand Towerve Luxury Residence projelerinde peşin alımla yüzde 15, vadelide ise yüzde 5 indirim imkânı sağlayacak.
-Siyahkalem'inKÖY/ Zekeriya köy projesi, piyasada geçerli olanın oldukça altında bir oranla kredi kullanılabilecek.
-DKY KARTAL, DKY Sahil ve DKYON projelerinde "Yüzde 10 peşin öde gerisini taşın öde" kampanyası uygulayacak.
-PNR Yapı Grubu Dipsar, Selamiçeşme Pınar, Kent ve Mutlu Residence projelerinde yüzde 5 indirim oranı sağlayacak.

*7 ülke 8 fuar: Cityscape markasıyla Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Türkiye'de bulunuyor.
*59 ülkeden ziyaretçi: Cityscape Turkey'e sadece Körfez'den değil 59 ülkeden ziyaretçi gelmesi bekleniyor.
*103 Körfez yatırımcısı: IHP 'ye kaydolan Körfezli yatırımcısı sayısı.
*1 milyon dolar: Körfez'den IHP katılımcılarının yüzde 47'si 1 milyon doların üzerinde yatırım yapmak istediğini belirtti.

Seda TABAK/Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181