Cityscape rüzgarı İstanbul'da esecek!
Türk gayrimenkul dünyası ve kamunun geçtiğimiz günlerde etkin olarak yer aldığı Fransa'nın Cannes şehrinde yapılan MIPIM fuarı sonrası gözler önümüzdeki hafta İstanbul'da yapılacak Cityscape Turkey'e çevrildi. Yerli ve yabancı yatırımcıların biraraya gelerek 'sıcak satış' yapacağı Cityscape Fuarı'na başta markalı konut geliştiricileri olmak üzere Türk emlak dünyası büyük önem veriyor. Dubai'de yapılan Cityscape'in İstanbul'da da yapılması şehrin prestiji açısından önem kazanırken aynı zamanda yatırımcılara, ilgi duydukları projeleri yakından inceleme fırsatı da vererecek.

60'IN ÜZERİNDE ŞİRKET
24 Mart'ta İstanbul'da başlayacak dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Turkey kurumsal ve uluslararası yatırımcıların yanında, konut alıcıları ve bireysel yatırımcılar için de çok cazip fırsatlar sunacak. 60'tan fazla şirketin ve dev projelerin yer alacağı fuara özel ödeme imkânları ve yüzde 15'e varan artı indirimler ile bireysel yatırımcıların faydalanması sağlanacak. 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'm üzerinde şirketi ağırlayacak olan Cityscape tarihindeki en büyük lansman organizasyonu olacak.

SATIŞ ÖNCELİKLİ FUAR
Etkinlikte başta Ağaoğlu, DKY İnşaat, ECE Yapı, CreenValley Real Estate, Kuzu Group, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Polatyol-Eston İnşaat, Quasar istanbul, Sinpaş ve Suryapı projelerini yatırımcıların beğenisine sunulacak. Sektör temsilcileri, Cityscape Turkey'in yabancı satışının artması için sektör açısından bir fırsat olduğunu kaydetti. İstanbul'da yapılacak fuara başta Körfez yatırımcıları olmak üzere global ölçekte bir çok yatırımcının katılması bekleniyor. Fuarda konut alıcıları ve yatırımcılar için de çok cazip özel fırsatların sunulacağı belirtildi.



Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181