Cityscape Turkey 67 gayrimenkul şirketini ağırlayacak!
Cityscape, Türkiye'ye büyüyerek geldi. İngiltere merkezli Informa Exhibition'un organize ettiği fuar Türkiye'ye büyüyerek geldi. Cityscape Turkey, 7 bin metre karelik fuar alanında 67 gayrimenkul şirketini ağırlayacak. İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar Cityscape tarihindeki en büyük lansman organizasyonu olacak. 24 Mart'ta kapılarını açacak organizasyonda Ağaoğlu, DKY İnşaat, EGE Yapı, Green Valley Real Estate, Kuzu Group, Metropol İstanbul, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Polatyol, Quasar İstanbul, Sinpaş GYO ve Suryapı'nm da dâhil olduğu Türkiye'deki öncü yatırımcılar ağırlanacak. Türk yatırımcılarını yanı sıra fuarda Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri Güney Kore, Hindistan ve İngiletere'den 12 firmada fuarda projeleriyle yer alacak. Cityscape'i Türkiye'ye getiren İstexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey'in bugüne kadar yapılan en büyük katüımcı fuar alanı olduğunu söyledi. 5 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda 59 ülkede 1000 yakın ziyaretçinin ön kayıt yaptırdığını aktaran Sezen, fuarda 527'den fazla yatırımcı & katılımcı buluşmasının organize edildiğini dile getirdi.

Fuara özel fırsatlar olacak
Körfezden 103 yatırımcının da beklendiği fuarda bu yatırımcıların yüzde 47'sinin 1 milyon dolar ve üzeri yatırım yapmak istediğini belirten Sezen, körfez yatırımcılarının yüzde 75'inin ise İstanbul'a yatırım yapmak istediğini açıkladı. Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, "Cityscape Turkey konut alıcüarı ve yatırımcılar için çok cazip özel fırsatlar sunacak. Yüzde 20'ye varan indirimler kredileri öteleme gibi özel indirimler olacak" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181