Cityscape Turkey'de milyon dolarlık imzalar atıldı!
Gayrimenkul sektörünün en prestijli etkinliklerinden Cityscape Turkey, İstanbul'da gerçekleşti. Fuar ilk günlerinden itibaren milyon dolarlık anlaşmalara sahne oldu. Türkiye'de ilk kez düzenlenen Cityscape Turkey 2016'nın, milyon dolarlık satış ve işbirliği anlaşmalarının İstanbul'da imzalanmasını sağladı. Fuar sonuna kadar yapılan anlaşmaların tutarının 1 milyar doları bulduğu tahmin ediliyor. Körfez ağırlıklı olmak üzere 6o'a yakın ülkeden bin 500'ü yabancı olmak üzere 3 bin 300 yatırımcının kayıt yaptırdığı fuarda Metropol İstanbul ile Suudi Al-Maslak grup arasında 35 milyon liralık satın alma anlaşması imzalanırken, Global Menkul Değerler ile Mazaya Qaatar stratejik işbirliği kapsamında, Türkiye'de 250 milyon dolara ulaşacak uluslararası gayrimenkul fonu kurulmasını sağlayacak anlaşmaya imza attı. 67 gayrimenkul şirketinin projelerinin vitrine çıktığı fuar, üç gün sürdü.

Cityscape Turkey'e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösterdi. Emlak Konut, TOKİ, Ağaoğlu Şirketler Grubu, Ege Yapı, DKY İnşaat, Ofton gibi gayrimenkul sektörünün devlerinin yer aldığı fuara özel ödeme avantajları ve yüzde 20'ye varan indirimler, bireysel yatırımcılara da alırken kazandırıyor. Birçok firma fuardaki stantlarında kişiye özel ödeme koşulları sağlayarak cazip fırsatlar sunarken bazı firmaların projelerini ilk kez görücüye çıkardığı Cityscape Turkey'de, ödeme ve indirim avantajlarının yanı sıra yeni projeyi bir arada inceleme fırsatı sunuldu.

Taraf Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181