Cityscape'de Sea Pearl Ataköy'ün %20'si yabancılara satıldı!
Kuzu Grup, Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlaması öngörülen, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey fuarında yerini aldı. Kuzu Grup, 26 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek olan fuara Sea Pearl Ataköy projesi ile katıldı. İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda daha önce uluslararası çapta tanıttığı Sea Pearl projesinin yerinde görülmesini sağlayan Kuzu Grup, yabancı yatırımcının merceği altına girdi.

Fuara, İstanbul'un deniz sıfır 'tek premium projesi' SeaPearl Ataköy ile katıldıklarını belirten Kuzu Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye'ye ilk kez gelen Cityscape'in, bireysel ve kurumsal gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar yaratırken; Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağladığını söyledi.

'Ev sahibi olduk'
Özen Kuzu, yıllardır takip etmeye önem verdikleri ve katıldıkları fuara şu anda 
ev sahipliği yaptıklarına dikkat çekerek, projelerin yerinde görülmesi için fuarın fırsatlar oluşturduğunu dile getirdi. Kuzu, şunları söyledi:

"Yıllardır farklı ülkelerde düzenlenen Cityscape'in bu yıl İstanbul'da yapılıyor olmasından son derece memnunuz. Türk inşaat sektörü olarak her yıl yakından takip ettiğimiz ve her seferinde büyük bir ilgiyle karşılandığımız fuara bu kez ev sahipliği yapıyoruz. Kendi projemizin yanı sıra Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı konusunda da önemli bir organizasyon olan CityscapeTurkey ile yabancı yatırımcı bu kez projeleri yerinde görme fırsatı yakalamış oldu. 2012 yılında yeniden düzenlenen mütekabiliyet kanunuyla birlikte ülkemizdeki yabancı yatırımcı sayısının ciddi biçimde arttığını görüyoruz. Fuarın ülkemizde düzenlenmesi de bu anlamda yatırımcılar için önemli bir fırsat oldu" diye konuştu. Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında satışların yüzde 40'ını tamamladıklarını, bu oranın yüzde 20'sini yabancılara sattıklarını açıkladı.

İLK ETAPTA TESLİMLER TEMMUZ 2017'DE
Yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etapta hayata geçirilen Sea Pearl, 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip. İnşaat ve satış süreci tüm hızıyla devam eden projenin, ilk etabında teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor.

Milliyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181