CNR Emlak Fuarı başladı!
Emlak sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı CNR Emlak Fuarı'nda, her bütçeye uygun 800 konut ve iş yeri projesi sergileniyor.

BEŞ GÜN SÜRECEK
CNR Expo'da açılan ve 5 gün sürecek fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya geldi. Tüketiciler ve yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen fuarda 800 farklı proje sergileniyor. Her bütçeye uygun konut ve iş yeri projesinin sergilendiği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, projelerine özel sundukları avantajlardan da yararlanabiliyor.

200'ÜN ÜZERİNDE FİRMA
Fuara, aralarında Kiptaş, Ofton, Babacan Grup, Vadi Şehir, Fuzul Yapı gibi firmaların da yer aldığı, 200'ün üzerinde firma katılıyor.

YAŞAYAN İSTANBUL MAKETİ BÜYÜLÜYOR
Bu yıl CNR Emlak Fuarı’nın ziyaretçilerine sürprizi İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) İstanbul’un tanıtımı amacıyla yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu. Şehir maketinde gecesiyle, gündüzüyle, boğazda yüzen gemisiyle, yaşayan İstanbul’un bir günü 5’er dakikalık şovlarla ziyaretçilere izletiliyor. İstanbul’un maketi yerli ve yabancı fuar ziyaretçilerini heyecanlandırırken aynı zamanda şehrin marka değerine de katkı sağlıyor.

BEŞ BİN YABANCI YATIRIMCI BEKLENİYOR
CNR Emlak 2015 Fuarı’na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar damga vurdu. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya, Yunanistan ve Umman gibi pek çok Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkelerinden gelen yatırımcı ve alıcılar sektörün önde gelen projeleri ile buluşturuldu. Afganistan’dan CNR Emlak 2015 Fuarı’na 80 kişilik alım heyeti geldi. 8 Kasım’a kadar devam edecek fuarın 5 bin yabancı yatırımcı tarafından ziyaret etmesi bekleniliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181