Coldwell Banker'dan milyonerlik eğitimi!
52 ülkede gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ABD'li Coldwell Banker'ın 3 bin ofisi ve 100 bini aşkın danışmanı var. 2013'te girdiği Türkiye pazarında 100 şubeye ulaşan şirket, yeni bir hizmet sunmaya başladı. Geçtiğimiz nisan ayında başlayan 'Milyonerden Milyonere Eğitimleri'nde gayrimenkul danışmanlığında nasıl zengin olunacağı anlatılıyor.

Coldwell Banker Ülke Başkanı Gökhan Taş, ilk kez Türkiye'de verilmeye başlanan eğitimin global Coldwell Banker için örnek olduğunu söylüyor. Taş," Eğitim önce Coldwell Banker üyeleri için başladı. Şimdi ise Türkiye'deki broker ve gayrimenkul danışmanlarını kapsıyor. 2017'de ise gayrimenkulde girişimci olmak isteyenlere eğitim vereceğiz. Bu yıl 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" diyor.

Ekonomist Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181