Country Plus Seyrek Cadde 40 ay sıfır faiz kampanyası!
İzmir Seyrek'te konumlandırılan Country Plus Seyrek Cadde 40 ay sıfır faiz kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir-Foça yolu aksı üzerinde konumlandırılan Country Plus Seyrek Cadde 40 ay sıfır faiz kampanyası detayları şu şekilde; Country Plus Seyrek Cadde kampanya kapsamında 44 ay boyunca 0 faiz imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

1+1 Plus, 2+0 Plus, 1+1 Loft daire ve Maxi Dükkan, Plus Dükkan ve Dükkan seçeneklerine sahip olan Country Plus Seyrek Cadde projesinde dairelerin büyüklükleri 46 metrekare ile 65 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ayrıca dükkanlarada sahip olan projede dükkanların alan büyüklükleri ise 39 metrekare ile 80 metrekare arasında değişim gösteriyor. Karma konsepte sahip olan proje konumu ile dikkat çekiyor.

Country Plus Seyrek Cadde 40 ay sıfır faiz kampanyası ve Country Plus Seyrek Cadde ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Country Plus Seyrek Cadde fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181