Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez Köprüsü'nü havadan izledi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul'dan Bursa'ya giderken helikopterden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nü inceledi.

NİSAN AYINDA HİZMETE ALINACAK
İzmit Körfez Geçişi'nde çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. Köprünün en önemli aşamalarından biri olan ana kabloların çekildi.

Köprü ve 13 kilometrelik TEM (Dilovası) -Yalova (Altınova) yolunun ise gelecek yıl nisan ayında hizmete alınacağı açıklandı.

TOPLAM UZUNLUK 433 KİLOMETRE
Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Yap-İşlet-Devret Projesinin 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometre uzunluğunda olacak.

Körfez Geçişi Köprüsü ve 13 kilometrelik TEM (Dilovası)-Yalova (Altınova) yolunun açılışının nisanda, 20 kilometrelik Kemalpaşa-İzmir Bornova Otogar kavşağı arasındaki otoyolun ise eylülde hizmete alınacak. 25 kilometrelik Orhangazi-Bursa arasındaki otoyolun ise 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. 

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181