Dağ Mühendislik'ten Körfezli yatırımcılara davet!
Dağ Mühendislik, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Dubai Cityscape'de, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyle yerini aldı. Türkiye'yi iki projeyle temsil eden Dağ Mühendislik, Körfez yatırımcısını Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti.

Stand ziyaretçilerine Türkiye'de yatırım yapmanın önemini anlatarak yatırımcıyı Türkiye'ye davet ettiklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerimizi Körfez ve Arap yatırımcılarıyla buluşturmak, dünyanın sayılı emlak yatırımcıları ve geliştiricileriyle ilişkilerimizi en üst seviyede tutmak için biz de Dubai Cityscape fuarına katıldık. Yabancı yatırımcılar özellikle İstanbul'daki markalı konut projeleriyle ilgileniyor. Son yıllarda yabancılara konut satışlarında Orta Doğu ve Körfez ülkeleri ilk sırada yer alıyor" dedi. Toplam 471 konuttan meydana gelen Tual Adalar, 6 blok olarak İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik imzası taşıyan Tual Bahçekent Bahçeşehir'de 190 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1.739 konut, ticari üniteler, özel hastane özel okul, özel kreş ve bir devlet okulu yer alıyor.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181