Daire Kartal'da 0,98 faiz oranı kampanyası 31 Ekim'de sona erecek!
Türkiye’nin güçlü markalarından Kale Grubu iştiraki Bodur Gayrimenkul’ün geliştirdiği Daire Kartal’ın kampanyası yoğun ilgi gördü. İnşaatı tamamlanan ve hemen taşınabilme imkanı bulunan Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim, yüzde 0,98 faizle ev almak için sayılı günler kaldı.

309 bin liradan başlayan fiyatlarla, konforun ve kalitenin her ayrıntıda hayat bulduğu, balkonlu, deniz ve Adalar manzaralı Daire Kartal’daki kampanya 31 Ekim’de sona eriyor.

Yapı ürünlerinde 61 yıllık köklü geçmişiyle sektöre liderlik eden Kale Grubu’nun iştiraki Bodur Gayrimenkul tarafından geliştirilen Daire Kartal, İstanbul Anadolu Yakası’nda cazip fırsatlarıyla öne çıkıyor. Daire Kartal’da geçtiğimiz ay başlatılan kampanya beklenenin de üzerinde ilgiyle karşılandı. Halen devam eden ve yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunulan Daire Kartal Kampanyası 31 Ekim’de sona erecek. Yüzde 10 indirim de uygulanan kampanyada birinci yıl yüzde 15, ikinci yıl yüzde 15 olmak üzere iki ara ödeme yapılıyor. Yüzde 60'lık bakiye ise yüzde 0,98 faizle taksitlendiriliyor. Konforun ve kalitenin her ayrıntıda hayat bulduğu, balkonlu, deniz ve adalar manzaralı Daire Kartal’da fiyatlar 309 bin TL’den başlıyor.

Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ kampanyasında, hemen teslim, hemen tapu fırsatı da bulunuyor. Kaliteli bir konutta yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlerin beklentileri dikkate alınarak tasarlanan projede ev sahibi olmak isteyenler için son günler.

Metroya yakın, Adalar manzaralı ve Leed Gold Sertifikalı
Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde toplam 244 daire yer alıyor. Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılan proje, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor. Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Ödülü olan Leed Gold Sertifikasını alan Daire Kartal, yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik sunuyor. Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181