Daire Kartal yüzde 15 indirim kampanyası!
Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınıyor. Çift kişilik Mavi Tur da hediyesi…

Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Kale Grubu’nun bünyesinde faaliyet gösteren Bodur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Daire Kartal, cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile Daire Kartal’dan bu yaz ev alanlar yüzde 15 indirim ve yüzde 0.98 vade farkı avantajından faydalanabilecek. Kampanyaya katılanlar tapularını hemen alacak, evlerine hemen taşınabilecek ve tüm bunlara ek olarak çift kişilik Mavi Tur kazanacak.

Taksitleri kira ile ödeme avantajı
Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Daire Kartal projemiz birçok özelliğiyle ilk günden itibaren sektörde ağırlığını hissettirdi. İstanbul’un en çok değer kazanan bölgesi Kartal’da hayata geçirdiğimiz proje kaliteli bir konutta yaşamak veya yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisini görüyor. Hemen teslim ve hemen kiralama avantajı bulunan projemizde ev alacaklar taksitlerini kira ile ödeme avantajına da sahip oluyor” diye konuştu.

Leed Gold sertifikalı proje
Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde toplam 244 daire yer alıyor. Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Ödülü olan Leed Gold Sertifikasını alan Daire Kartal, yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik sunuyor. Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerinin kullanıldığı Daire Kartal, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı ile dikkat çekiyor. Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

Metroya sadece 350 metre uzaklıkta
Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181