Dap İzmir konut kampanyası 31 Ekim'de sona eriyor!
400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap İzmir konut kampanyası 31 Ekim'de sona erecek.

​Yaklaşık 700 konutun planlandığı Dap İzmir konut kampanyası detayları şu şekilde; 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen konut kampanyası ile Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 10 fiyat indirimi ve 120 ay 0,98 vade farkı uygulanıyor. Peşinatın yüzde 10 olacağı kampanyada dövizini bozdurup peşinata yatıran için 1 yıl boyunca kur teminatı olacak ve kur artarsa teminattan düşecek. Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan konut kampanyası Dap Yapı İzmir dairelerinin satışları devam ediyor.

Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilen Dap Yapı İzmir daireleri en küçük 37 metrekare ile stüdyo seçeneğinden başlıyor 209 metrekarelik 3+1’ e kadar çıkıyor. 30 katlı 2 bloğun yükseleceği projede balkonlu ve teras evlerin bulunması planlanıyor. 

Dap İzmir konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Dap Yapı İzmir fiyat bilgisi için tıklayınız.

Dap Yapı İzmir teslim tarihi için tıklayınız.

Dap Yapı İzmir nerede sorusunun cevabı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181