Dap Yapı Evim Türkiye Fuarı 72 ay sıfır faiz kampanyası!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Dap Yapı Evim Türkiye Fuarı 72 ay sıfır faiz kampanyası uygulanacak.

Evim Türkiye 2019 Fuarı kapsamında birçok Türk projesine yer alacak. Evim Türkiye Düsseldorf'ta düzenlenecek ve Dap Yapı Almanya şehrinde yatırımcıların beğenisine sunulacak. Almanya Konut Fuarı 2019 kapsamında yer alacak Dap Yapı projelerinde 8 - 10 Şubat tarihleri arasında fuara özel 72 ay sıfr faiz bankasız, kefilsiz, senetle ödeme seçeneği uygulacayacak.

İşte Dap Yapı Evim Türkiye Fuarı 72 ay sıfır faiz kampanyası kapsamında yer alan projeler;

Dap Teras Kule
Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Dap Teras Kule daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 yer alıyor. Dap Yapı imzası ile inşa edilen projede dairelerin metrekare büyüklükleri 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Teras Kule nerede? Tıklayınız.

Validebağ Konakları
Daire büyüklüklerinin 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Dap Yapı Validebağ Konakları projesi 368 konuttan oluşuyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Validebağ Konakları'nda  Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile inşa edilen projede ticari üniteler de bulunuyor. Validebağ Konakları örnek daire için tıklayınız.

Dap İzmir
400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap İzmir'de daireler en küçük 37 metrekare ile stüdyo seçeneğinden başlıyor 209 metrekarelik 3+1’ e kadar çıkıyor. ​Balkonlu ve teras evlerin tasarlandığı projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Dap İzmir nerede? Tıklayınız.

Taksim Petek Residence
1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahip rezidans daireleri bulunan Taksim Petek Residence projesi 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan oluşuyor.​ 132 bağımsız bölüm ve akıllı bina sistemi teknolojisine sahip olan proje Taksim konut projeleri arasında yer alıyor. Taksim Petek Residence nerede ? Tıklayınız.

Almanya gayrimenkul fuarı 2019 ve Düsseldorf gayrimenkul fuarı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181