Dap Yapı İstanbul kampanya!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Dap Yapı İstanbul kampanya detayını sizler için araştırdık.

Dap Yapı İstanbul kampanya şu anda İstanbul'da 3 projede geçerli. Dap Yapı'nın Validebağ Konakları, Teras Kule Taksim Petek projesi 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen yeni konut kampanyasına katılan firmalar arasında yer alıyor.

Dap Yapı İstanbul kampanya kapsamında; 
- 31 Ekim tarihine kadar sürecek,
- Dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak
- Peşinat yüzde 10 olacak
- Dövizini bozdurup peşinata yatıran için 1 yıl boyunca kur teminatı olacak. Kur artarsa teminattan düşecek
- Bankasız vadelendirme imkanı bulunuyor. 120 ay vadede 0,98 vade farkı uygulanacak
- 2 kere yüzde 15 ara ödeme var
- 6. ay ya da 1 yılda borcu kapatana farklı ödeme avantajları sunuluyor
- Ev fiyatı konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Validebağ Konakları
Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Validebağ Konakları projesinde ticari üniteler de bulunuyor. 880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Koşuyolu'nda 5 katlı 11 bloktan oluşacak olan ​projede 1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. Validebağ Konakları adres için tıklayınız.

Teras Kule 
Kartal konut projeleri arasında yer alan projede dairelerin metrekare büyüklükleri 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede yüzme havuzu, spor tesisleri, yeşil bahçe alanları ile sosyal donatıları bulunuyor. Teras Kule örnek daire için tıklayınız.

Taksim Petek
132 bağımsız bölüm ve akıllı bina sistemi teknolojisine sahip proje 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan oluşuyor. Rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanan projede daireler 103 metrekare - 239 metrekare aralığında, ofisler 92 - 142 metrekare arasında ,ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor. Taksim Petek nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181