Dekar Kıyıbahçe 5. etabında teslimler tamamlandı!

Türkiye’de geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile öne çıkan gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı’nın Çekmeköy Ömerli’de inşa ettiği Dekar Kıyıbahçe projesinin 5’nci etabında teslimler tamamlandı.

Dekar Yapı tarafından İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Çekmeköy-Ömerli’de inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 48 adet bahçeli evden oluşan 5’nci etapta teslimler tamamlandı. Projenin 6’ncı etabında da satışlar tamamlandı, projenin son etabı olan 7. etapta ise sınırlı sayıda kalan bahçeli evlerin satışları devam ediyor.

İstanbul’da bahçeli ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri yer alıyor. Projenin tamamının ise Ekim 2022’de tamamlanması ve teslim edilmesi planlanıyor.

Dekar Kıyıbahçe Yeşillikler İçerisinde Bir Yaşam Vadediyor

Doğayla iç içe, bahçeli yaşamın önemini fark eden herkesin yoğun ilgi gösterdiği Dekar Kıyıbahçe, ulaşım ağlarının kesiştiği Çekmeköy Ömerli’de, FSM ve YSS köprüsüne 15 dakika uzaklığı, Anadolu yakasındaki iş merkezlerine ve hava alanlarına yakınlığı ile şehir hayatından kopmadan, doğanın içerisinde bir yaşam sunuyor. 84 ayrı blokta toplam 244 adet bahçeli dubleks evin yer aldığı Dekar Kıyıbahçe’de konutların metrekaresi 141 m² ve 200 m² arasında değişiyor. Tüm evlerin 40 m² ile 200 m² arasında değişen bahçeleri ve biyolojik gölete kıyısı bulunuyor. Dekar Kıyıbahçe projesinden konut sahibi olanlar bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal hayatı ile de buluşacaklar. Projenin içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi, sauna, kafe alanı ve bir market yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181