Deniz İstanbul yabancı yatırımcının radarında!
Keleşoğlu Holding, Yakuplu sahilindeyapımı devam eden projesi Denizİstanbul’unaz katlı apartman dairelerinden oluşan Mercan Konakları ile villa konseptindeki Marina Evlerini, çoğunluğunu Arap katılımcıların oluşturduğu ve Hilton Bosphorus Convention Center’da düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde tanıtıyor.Deniz, marina ve konforun bir arada sunulduğu Deniz İstanbul projesi, Arap yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Projede; 1+1’den 4+1’e değişen az katlı Mercan Konakları ve 4+1 ve 5+1olmak üzere beş farklı villa tipinde tasarlanan Marina Evleri bulunuyor.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde Deniz İstanbul standına olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Keleşoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, “Türkiye’nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren organizasyonu 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde imza projemiz Deniz İstanbul ile yer alıyoruz. Projemizin aldığıövgü ve yabancı yatırımcıların ilgisi mutluluk verici. Keleşoğlu Holding olarak, denizle içe içe ve marina bölgesinde yapımına başladığımız Türkiye’de benzeri olmayan özel projemiz Deniz İstanbul, özellikle Suudi arabistan, Dubai, Kuveyt ve Katar gibi ülkelerden yoğun talep gördü. Misafirlerimizin Deniz İstanbul’da en önem verdikleri nokta projenin denize nazır olması ve her biri ince ayrıntısıyla düşünülmüş ticari ve sosyal üniteleri oldu. Projemizi yerinde görmek isteyen yabancı misafirlerimize Mercan Konakları ve Marina Evleri’ni ziyaret etme imkanı da sunduk’’ dedi.

Tüm etaplarının 2021 yılında tamamlanacağı Deniz İstanbul’da ortalama 20 bin kişilik bir yaşam alanı öngördüğünü belirten Keleş, ‘’Bu rakama Hastane, otel, alışveriş merkezi ve okul’da görev alacak personelleri de eklediğinizde nüfus neredeyse birçok Anadolu kasabası ölçeğinin üstüne çıkıyor. Bu da Deniz İstanbul evlerinin katmadeğeri yüksek bir proje olduğunu gösteren ve projemizi diğerlerinden ayıran en önemli unsurdur. Fuar’ın ilk gününden başlayan talep ve işbirliklerimizle, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’ni tüm yatırımcılarımızı memnun ederek tamamlayacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki dönemde, İstanbul’u lüks, kaliteli ve fonksiyonel yaşam alanlarıyla buluşturmak hedefiyle yol çıktığımız Deniz İstanbul projemizi, diğer gayrimenkul fuarları ile bir çok sektörel etkinlikte ilgilenenleriyle buluşturmayı planlıyoruz” dedi.

Tüm daireleri deniz manzaralı olan Mercan Konaklarında 1+1 daireler 82 metrekare, 4+1 daireler ise 211 metrekarelik büyüklükte tasarlandı. Lüksü, konforu ve fonksiyonu bir araya getiren Mercan Konakları, "Teras Bahçe" ve "Balkon Bahçe“ alternatifleri ile konak içinde müstakil bahçe ayrıcalıgˆını sunuyor. Mercan Konakları yere kadar uzayan pencereleri ve Fransız balkonları ile dogˆa ve ev arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor.Mimari açıdan çift kat yüksekliğindeki kolonları, doğal taş kaplamaları ve alaturka çatı kiremitleri ile klasik tarzın şıklığını modern yaşama uyarlayan Marina Evleri’nin büyüklüğü ise 500 ile 750 metrekare arasında değişiyor. Marina Evleri'nde yer alan villaların büyüklüğü net 453 ile 585 metrekare arasında. İki yaşam katı ve hobi alanı olarak kullanılabilecek geniş bir Bodrum katından oluşan villalarda asansör, iki araba kapasiteli kapalı otopark, sauna ve buhar odası bulunuyor.

1 milyon 200 bin metrekarealana yayılan Denizİstanbul,konut alanları, spor ve yaşam kulübü, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel ve AVM’si ile ön plana çıkıyor. Deniz kenarı kafe, restoran ve ticari üniteleri, hizmete açık West İstanbul Marina’sı, 1.5 kilometrelik sahili ve kumsalı ileDenizİstanbul, yeşil ve mavibir kent hayatı sunuyor.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181