Doğuş Grubundan Atina'ya otel yatırımı!
Ion Otelcilik İşletmeleri’ne ait olan ancak, hisselerinin yüzde 97.3’ünü Yunan Alpha Bank’ın elinde bulundurduğu Hilton Oteli’nin satışıyla ilgili teklif mektuplarının açıldığı ve yapılan değerlendirme sonucunda en yüksek fiyatı veren Doğuş Grubu’na ait D-Marine Investments Holding B.V ve Yunan Costa Navarino Messinia Turizm İşletmeleri AE’den (TEMES) oluşan konsorsiyumun tercih edildiği bildirildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Yunan medyasına yansıyan haberlerde, ihaleyi gerçekleştiren ilgili bankanın sonuç raporunun ardından satış işleminin tamamlanması için Alpha Bank ile yatırımcı konsorsiyum arasındaki özel görüşmelerin başlatıldığı bildirildi. AB, Yunanistan’a olan mali yardımı kapsamında ön koşul olarak Yunan bankalarının bankacılık faaliyetlerinin dışındaki tüm faaliyetlerini sonlandırmalarını istemişti. Atina’daki Hilton Oteli, 1963 yılından beri faaliyet gösteriyor. 506 odası ve 22 toplantı salonu bulunan Hilton Oteli Atina’nın şehir merkezinde yer alıyor. Uzmanlar, otele 140 ile 170 milyon Euroarasında değer biçiyordu.

Hürriyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181