Dubai Cityscape Global 2016'da Eroğlu Gayrimenkul rüzgarı esecek!
Eroğlu Gayrimenkul 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Cityscape Global’da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarına projelerini tanıtmak üzere yerini alıyor. Eroğlu Gayrimenkul’un inşaat sektöründe imza attığı projeleriyle yer aldığı fuara bu yıl 26 adet 272 firma katılıyor. Fuara 45 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Bu yıl üçüncü defa Cityscape Global’a katılan Eroğlu Gayrimenkul, kentin yeni merkezi Seyrantepe’deki Skyland İstanbul, Platform Merter ve Bursa’nın yeşil ilçelerinden Nilüfer’deki Harmony Towers projelerini tanıtıyor.

Cityscape Global’da Eroğlu rüzgarı esecek
Eroğlu Gayrimenkul’un fuarda yatırımcılarla tanıştıracağı gözde projesi 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Skyland İstanbul, rezidans, ofis ve konsept alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje, havaalanları, metro istasyonu, köprülere, ana yollara yakınlığı ve ulaşım kolaylığının yanı sıra yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan hareketli bir merkez olacak. Skyland İstanbul’da rezidans ve yüksek katlı ofis bloklarının yanı sıra, yaklaşık 90.000 m2 kiralanabilir alana ve 8 m tavan yüksekliğine sahip yatay ofisler bulunuyor. 40.000 m2’lik kiralanabilir alanda ise lüks restoran ve kafelerden oluşan meydanıyla birçok özel markaya ev sahipliği yapacak bir de konsept AVM yer alacak.Skyland İstanbul; Seyrantepe TT Arena Stadı’na komşu bir lokasyonda, metro istasyonunun hemen yanında ve TEM’e direkt bağlantılı konumda yer alıyor.

Eroğlu Gayrimenkul’un diğer bir karma projesi olan İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Merter’de bulunan PlatformMerter ise Suits, Rezidans, Fashion Park, Ofis, Alışveriş Merkezi ve SPA&Wellness Center imkânlarıyla sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Projenin aile rezidansında (1+1), (3+1), (3,5+1), (4+1) seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden 81 adet rezidans ile 34 adet teras ev bulunuyor. Bu bölüm farklı amaçlara ve ihtiyaçlara göre değerlendirilebilecek kat bahçeleri, üst katlarda günbatımını izleme imkanı sunan panoramik deniz ve ada manzarasının yanında geniş aileler düşünülerek tasarlanmış ayrıcalıklı daire planları ile göz dolduruyor. Eroğlu Gayrimenkul’un tamamlanan projeleri arasında bulunan Platform Merter müşterilerine hemen teslim edilebiliyor.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen Harmony Towers’da, 1+1’den 4+1’e kadar pek çok dairenin yanı sıra bahçe keyfini yaşatan 6 katlı Teras Evler, 5500 m² büyüklüğündeki iç avlusu ile 23 ve 28 katlı kuleler ve Alışveriş Caddesi bulunuyor. Heyecan verici tasarıma ve konforlu yaşam alanlarına sahip Harmony Towers projesi, hemen teslim ayrıcalığı sağlıyor

GYODER kampanyasına destek projeler
Eroğlu Gayrimenkul’un, Cityscape Global’da tanıtacağı Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Platform Merter’in yanı sıra Yeni Moda; GYODER’in hayata geçirdiği yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli konut satış kampanyasına dahil olan projeler arasında yer alıyor.

Yüzde 20 peşin, kalan yüzde 80’e 0.70 faizle 120 ay vadeli satış kampanyasında sadeceSkyland İstanbul’a özel ek avantaj olarak 60 ay vade farksız özel ödeme planı sunuluyor. Eroğlu Gayrimenkul‘un yeni satış kampanyası ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181