Düşler Vadisi Riva İstanbul lansman öncesi ön satış için talep topluyor!
​Emlak Konut ve TOKİ güvencesi ile Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Düşler Vadisi Riva İstanbul'da lansman öncesi ön satış için talep toplanıyor.

İstanbul Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arsası üzerinde inşa edilecek olan Düşler Vadisi Riva İstanbul projesinde yer almak isteyenler lansman öncesi ön satışa sunulacak sınırlı sayıdaki villa için yerini ayırtabilecek. Düşler Vadisi Riva İstanbul  lansman öncesi ön satış formu için tıklayınız.

447 milyon TL proje bedeline sahip olan Düşler Vadisi Riva projesi Antriva Konut Projesi ile komşu konumda inşa edilecek.  ​442 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Düşler Vadisi Riva İstanbul projesinde 6 bin 500 kişinin yaşaması planlanıyor.

2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 oda şeklinde dairelerin planlandığı projede okul için 15 bin metrekare, ticaret ve sosyal tesis alan için 10 bin metrekare, cami için 1.500 metrekare ve otopark alanları için ise 60 bin metrekarelik alan ayrılacak. Beykoz konut projeleri arasında yer alması beklenen Düşler Vadisi Riva projesinin 1550 villadan oluşması öngörülüyor.

Düşler Vadisi Riva İstanbul nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Düşler Vadisi Riva İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.
Düşler Vadisi Riva İstanbul fiyat için tıklayınız.
 
Haberde kullanılan görsel duslervadisiriva.com sitesinde yer alan temsili fotoğraftır.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181