Ege Koop Körfez Evleri'nde sabit faiz kampanyası!
Ege Koop, İzmir Körfezi Evleri'nde konut kredi faiz oranlarını yüzde 1.01 ile yüzde 1.20 aralığında sabitledi. Ege-Koop'un 40 milyon lira yatırımla geçen yıl temelini attığı 2019 Hazır an-Temmuz aylarında teslimini yapacağı 'Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri" projesinde inşaatların seviye oranı yüzde 50'yi geçti. Yükselen faiz oranları karşısında vatandaşların ev sahibi olabilmesi için özel formüller geliştiren Ege Koop, yeni bir fırsat sundu.

Daha temeli atılmadan yüzde 80'i satılan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri'nde sadece 15 daire kaldı. Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kısa süre sonra Türkiye genelinde konut fiyatlarında döviz fiyatlarındaki artış ve inşaat malzemelerine gelen zamlarla en az yüzde 25 ila yüzde 35 oranında artış meydana gelebileceğine dikkat çekerek, "Ege Koop yatırım için altın fırsat sunuyor. Bugünün fırsatı yarının servet olma imkanı sunacak" dedi.

ÖDEMEDE DE İNDİRİM
Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, piyasada faiz oranlarında artışın süreceği yönündeki öngörülere karşın ev sahibi olmak isteyenler için özel seçenekler hazırladıklarını söyledi. Banka ile varılan mutabakat ile kısa süreliğine yüzde 1.01 ile yüzde 1.20'de sabitledikleri faiz oranıyla vatandaşların 3 yıldan 10 yıla kadar kredi kullanarak konut sahibi olabileceklerini söyleyen Aslan, "Böylece 2019 yılında tamamlanmış dairelerinde yeni bir hayata başlayabilecekler. Kredi kullanmayıp yüzde 50'si peşin kalan yüzde 50'sini faizsiz 12 ayda ödemede de indirim uygulanacak" diye konuştu. 

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181