Ege Vadisi indirim kampanyası!
Ankara Çankaya'da 600 milyon TL yatırımla inşa edilen Ege Vadisi indirim kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Ege Vadisi indirim kampanyası detayları şu şekilde; "Efsane indirim dediğin böyle olur" sloganı ile duyurulan kampanya kapsamında 340 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Ege Cadisi kampanya çerçevesinde yer alan 30 daire indirimli fiyatları ile konut alıcılarına sunuluyor. 3 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek olan Sinpaş GYO indirim kampanyası İstanbul, Ankara ve Bursa projelerini kapsıyor.

1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ege Vadisi Sinpaş Ankara projesi İstanbul’daki Ege Yakası projesinde olduğu gibi isimlerini Ege’den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça Evleri yer alıyor. Ankara Oran'da Dikmen Vadisi'nin üst kısmında yer aldığı Sinpaş Ege Vadisi Ankara projesi Sinpaş GYO imzasıyla İki katlı Ege çarşısına sahip. 

Sinpaş Ankara konut projeleri arasında yer alan Ege Vadisi Sinpaş Ankara projesinde Efes Evleri, Foça Evleri, Datça Evleri, Cunda Evleri, Karşıyaka Rezidans ve Ege Residence blokları bulunuyor. Ayrıca projede parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Ege Vadisi fiyat için tıklayınız.
Ege Vadisi nerede? Tıklayınız.
Ege Vadisi teslim tarihi için tıklayınız.

Ege Vadisi indirim kampanyası detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181