Egepen Deceuninck yalıtım ve tasarrufu profesyonellerle buluşuyor!
Buluşmalar sırasında PVC sektörünün de nabzını tutan profesyoneller, Egepen Deceuninck’in sektörde yarattığı farklılıklar, ürün çeşitliliği ile de tanışıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz 15 Haziran’da Karaman’da bir toplantı gerçekleştiren markanın bir sonraki durağı Şanlıurfa oldu. 19 Ekim’de Hilton Otel’de düzenlenen ikinci toplantıya 100 civarında sektör temsilcisi katıldı.

Toplantı sırasında Egepen Deceuninck Satış ve Pazarlama Müdürü Tamer Özen, bir açılış konuşması gerçekleştirerek, profesyonel buluşmalarının önemine değindi. Bu buluşmalar sayesinde sektöre öncülük ettiklerini belirten Özen, Egepen Deceuninck ürünleriyle ilgili bilgi verdi, ayrıca İzmir Menemen’de açılacak olan Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasıyla ilgili heyecanını paylaştı. Özen’in ardından, Teknik Destek ve Denetim Kısım Müdürü Suat Yılmaz yaptığı sunumla sektöre dair güncel gelişmeleri katılımcılara anlattı. Teknik Destek ve Denetim Uzmanı Cenk Aydinç ise Egepen Deceuninck olarak ısı yalıtımında ve enerji tasarrufunda geldikleri noktaya değindi.

Enerji Tasarrufu Uygulaması’nın yarattığı faydaları katılımcılara anlatan Aydinç, mevcut doğramaların çevre dostu Egepen Deceuninck PVC doğramalar ile değiştirildiğinde, sağlanacak enerji kazancını ve dolayısıyla yıllar içinde ne kadar para tasarrufu yapılacağını bu projeyle hesaplayabildiklerini belirtti. Aydinç, ayrıca Avrupa ile eşzamanlı olarak yürütülen ve proje teknik raporu çıkartılarak, profesyonellere büyük destek sağlayan Pencere Proje’m ile ilgili de katılımcılara bilgi verdi. Toplantı, akşam yemeğiyle sona erdi. 

Egepen Deceuninck’in bir sonraki buluşması 6 Aralık 2016’da Ankara’da olacak. Bunların yanı sıra, Bursa, Antalya, Konya, Samsun, Eskişehir, Adana, Edirne, Sakarya ve Kocaeli’de de profesyoneller buluşması gerçekleştirilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181