Elfi Gayrimenkul'den 5.Yıla Coşkulu Kutlama!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Elfi Gayrimenkul kuruluşunun beşinci yılını coşkulu bir kutlama ile taçlandırdı. Bursa, Balıkesir ve Körfez ofisleri ile sektörde önemli başarılara imza atan Realty World Elfi Gayrimenkul Bursa Podyum Davet'te düzenlenen etkinlikle bir araya geldi.

Merkez ve bölge ofislerinde görev alan danışmanların yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı kutlamada aynı zamanda kurum içi performans ödülleri verildi. Kuruluşundan bu yana geçen süre hakkında bir tanıtım filminin de yayınlandığı gecede konuşan Elfi Gayrimenkul Broker'ı Özkan Aydemir, şirket olarak çıktıkları yolda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Elfi Gayrimenkul Broker'ı Özkan Aydemir "Artık Hedeflerimiz Daha Büyük"

Sektörde gerçekleştirdikleri çalışmaların karşılığını almaktan dolayı büyük mutluluğunu belirten Aydemir "Elfi Gayrimenkul olarak çıktığımız bu yolda her zaman başarıyı ve büyük bir aile olabilme hayal etmiştik. Bugün geldiğimiz noktada ise bunu başarmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarım gerek bölgemizde gerekse de ülke genelinde elde ettiği başarılar ile bize büyük güç kattı. Bu yüzden hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama işimiz artık zor ve daha çok çalışmalıyız" dedi.

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi "Elfi Gayrimenkul Sektörümüzün Örnek Markası"

Beşinci yıl kutlamasında teşekkür plaketi alan ve bir konuşma gerçekleştiren Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, Elfi Gayrimenkul'un emlak sektörü için önemli bir değer olduğunu ve sektörün örnek bir markası olduğunu belirtti. Çelebi yaptığı açıklamada; "Elfi Gayrimenkul Kurucusu Özkan Aydemir başta olmak üzere tüm danışmanları kutluyorum. Sektörümüzü en iyi şekilde temsil etme konusunda gösterdikleri çaba her zaman takdire layıktır. Umuyorum ki yıllar boyu bu başarılarını büyüterek devam ederler" dedi.

EmlakSayfasi.com.tr Kurucu Utku Çalışkan "Zor Olanı Başardılar ve Şimdi Artık Daha Büyük Hayaller Zamanı"

Elfi Gayrimenkul tarafından düzenlenen geceye katılan ve sektöre olan katkılarından dolayı özel bir plaket alan EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan, Elfi Gayrimenkul'un zor olan bir başarıyı kısa sürede yakaladığını ve bu başarının tüm sektöre örnek bir model olmasını gerektiğini söyledi. Çalışkan yaptığı açıklamada "Emlak ve Gayrimenkul sektöründe istikrar ve başarıyı aynı anda yakalamak her zaman en zordur. Değerli dostum Elfi Gayrimenkul Broker'ı Özkan Aydemir ve ekibi aldıkları sorumluluk ve koydukları hedeflere olan inançları ile gerçekten övülesi bir başarı yakaladılar. İnanıyorum ki artık daha büyük hayalleri var. Bizlerde onlara bu yolda her zaman destek olacağız" dedi.

  

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan "Elfi Gayrimenkul Sektöre Değer Katıyor"
Gecede plaket alanlar arasında yer alan TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, Elfi Gayrimenkul'ün sektöre değer katan bir marka olduğunu ve sektörün önemli bir aktörü olduğunu belirtti. Akdoğan yaptığı konuşmada;"Başta Özkan Aydemir olmak üzere tüm ekibin emlak sektörüne doğrudan etki ederek önemli bir başarının parçası oldular. Bizlerde TÜGEM olarak kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181