Elite Concept konut kampanyası!
Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Elite Concept konut kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Elite Concept konut kampanyası detayları şu şekilde; “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve bankasız, kefilsiz 10 yıl 0.98 faiz imkanının yanı sıra 5 yıl sıfır faiz seçeneğiyle de ev sahibi olmayı kolaylaştıran Şua İnşaat, peşin alımlarda yüzde 20 indirim ve kişiye özel ödeme planı da uyguluyor. 24 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar yükseliyor.

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 3.000 kişinin yaşamasının düşünüldüğü projede market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar bulunuyor. 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan projede dört mevsim kullanılabilen sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunan proje  Şua İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Elite Concept konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Elite Concept nerede? Tıklayınız.
Elite Concept 3+1 fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181