Emaar Türkiye Dubai Cityscape Global 2016’ya katılacak!
Emaar Türkiye, gayrimenkul sektöründe dünyanın en büyük ve aynı zamanda en etkili fuarları arasında yer alan Cityscape Global’e Emaar’ın Dubai ve faaliyet gösterdiği uluslararası pazarlardaki lokomotif projelerini sergilediği, son derece iddialı standıyla katılıyor. Ziyaretçiler, stand içerisinde yer alan Vista Room’da Emaar projelerinin günün farklı saatlerindeki muhteşem manzaralarını da interaktif şekilde görebilme fırsatı yakalayacaklar. Her yıl Dubai’de gerçekleşen ve bu yıl 15.si düzenlenecek olan Cityscape Global, sektörün önde gelen şirketlerini, gayrimenkul yatırımcılarını ve mimarlarını bir araya getiriyor.

Cityscape, tüm Ortadoğu, Asya ve Kuzey Afrika’da gayrimenkulün nabzını tutarken, kurumsal firmalar, emlak geliştirme uzmanları, yatırımcılar, finansal kuruluşlar, mimarlar, tasarımcılar, şehir planlamacıları da bu prestijli organizasyonda çalışmalarını sergileme olanağı buluyor. Fuar, bu yıl 6-8 Eylül tarihleri arasında Dubai World Trade Center’da gerçekleşecek.

Gerek tasarımı ve ziyaretçilerine yaşatacağı olağanüstü deneyim gerekse interaktif bölümleriyle fuarın en iddialı ziyaret duraklarından biri olacak Emaar standında, Emaar Square İstanbul projesi kendine ayrılan özel bölümde sergilenecek. Şehrin içinde, dünya standartlarında bir yaşam tarzını tercih eden yerli ve yabancı müşteriler için tasarlanan Emaar Square İstanbul, 3 farklı konseptte yaklaşık 1000 konuta ev sahipliği yapıyor. Emaar Square'de farklı yaşam tarzlarına yönelik olarak İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasından ilham alan "Residences", farklı ve çağdaş bir mimari tasarıma sahip "Heights" ve gücün zarafetle buluştuğu bir ikonik kule olarak tasarlanan "The Address Residences" konut seçenekleri bulunuyor.

İstanbul’un Yeni Buluşma Noktası
Konut teslimlerine 2016 son çeyrekte başlanacak olan ve 2017’nin ilk çeyreğinde alışveriş merkezinin de kapılarını açacağı Emaar Square’de ayrıca 183 odalı beş yıldızlı The Address Hotel ve 48.000 m2 alana sahip ofis binası da bulunuyor. Aralarında Galeries LaFayette’in de bulunduğu Türkiye’ye ilk defa giriş yapacak bir çok dünya markasının yer aldığı 450’ı aşkın mağazanın bulunacağı alışveriş merkezi başta Anadolu Yakası olmak üzere İstanbul’un alışveriş deneyimine yepyeni bir boyut getirmeye hazırlanıyor.

Toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan AVM’de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri, buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall’da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alırken 2 bin 400 koltuklu mega sinema kompleksi, yalnızca AVM’ye özel 4 bin 500 araçlık otopark da bulunuyor.

Şehrin Merkezinde
Şehrin merkezinde, en gözde alanlardan birinin üzerine kurulan Emaar Square, ana arterler ve bağlantı yolları üzerinde, Bağdat Caddesi’ne, İstanbul Boğazı’na ve köprülere çok yakın mesafede yer alıyor. Proje Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Üsküdar'a 1,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 25 kilometre ve en yakın metro istasyonuna 900 metre uzaklıkta yer alan lokasyonuyla ulaşım açısından önemli avantajlara sahip bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181