Eminevim'den üyelerine inanç turları!
Eminevim’in üyeleri için 2015 yılında başlattığı yurtiçi ve yurtdışı gezileriyle, manevi güzelliklerle dolu Kudüs’ten, Kıbrıs’a alışılmışın dışında turlar düzenleyerek, 4500 üyesine bu manevi güzellikleri görme imkanı sundu.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; Eminevim ile yıllardır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Bu zamana kadar Edirne’den Ardahan’a Türkiye’nin her yerinde insanlarımızı ev sahibi yaptık. Onların bize olan güveniyle her geçen gün büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu büyümede en büyük pay sahibi olan müşterilerimizi, sadece Edirne’den Ardahan’a ev sahibi yapmakla yetinmedik ve bizi çevresine tavsiye eden bize güvenen ve inan müşterilerimize bizde Kudüs’ten Kıbrıs’a kadar düzenlediğimiz inanç turlarıyla manevi güzellikleri görme imkanı sağladık.

250 üyemiz kutsal topraklarda
250 üyemizi kutsal görevlerini yerine getirmeleri için Umreye götürdük. Üyelerimizin her türlü gidiş dönüş yol masraflarını ve konaklama masraflarını karşılayarak, onların ibadetlerini en güzel ve sorunsuz şekilde yapmalarını sağladık. Eminevim, bundan sonra da üyelerini ibadetlerini yerine getirmeleri için Umre’ye götürmeye devam edecek.

Üyelerimizin bu kutsal görevi yerine getirmeleri için, kendilerinden hiçbir ücret talep etmeden ibadetlerini yerine getirmeleri için imkan sağladık.

Kudüs’e 6 tur düzenledik
Üyelerimiz için düzenlediğimiz yurtdışı turlarından biri olan Kudüs seyahatlerimiz yoğun ilgi gördü. Bizde bu ilgi karşısında Kudüs’e 6 tur düzenledik. Üyelerimiz burada kutsal mekanları görürken başta Mescidi Aksa olmak üzere pek çok kutsal mekanda ibadet etme fırsatı buldu. Kutsal ve tarihi mekanların yanında Filistin halkının yaşadığı şehirler de tur kapsamında gezildi.

Yine aynı şekilde balkanlar turumuz ile Kosova ve Makendonya’da bulunan manevi ve tarihi yerleri görme imkanı sağladık.

Anadolu’ya 45 tur
Üyelerimizin yoğun ilgisi ve Eminevim’i çevrelerine tavsiye etmelerinden dolayı son derece mutluyuz. Bu mutluluk karşılıklı güven duygusunun bir göstergesi. Bizde bundan yola çıkarak, bizi çevrelerine tavsiye üyelerimize Anadolu’nun manevi güzelliklerini de görmeleri için; başta Bursa olmak üzere, Yalova, Kapadokya, Kocaeli, Pamukkale, Edirne gibi manevi güzellikleriyle dolu yerlerimize toplam 45 tur düzenleyerek 3500 üyemize bu güzellikleri görmelerini sağladık.

Umre ve Kudüs turlarımızla 4500 üyemizin inanç turlarıyla manevi güzellikleri görmesini sağladık.Bu organizasyonlarımız ile İnanç turlarımıza 2016 yılında da devam edeceğiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merve 8 yıl önce

Meraba ben eminevim üyesiyim once 25 bin arabaya girdim 8milyarlik besinatla sonra arabayi iptaledip130milyarlik eve cevirdik 8milyarikapora parasi aldilarben odeyemiyorum evi arabaya cevirmek istiyorum dedimm 8 binimi kapora parasi aldiklarini soylediler ama arbadan evegecerken kabora parasini iyade etmislerdi neden evde iyade etmiyorsunz yardimci olurmusnz lutfen

banner182

banner181