Emlak Danışmanlığı Yasası ile yeni bir dönem başlayacak!
Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Ali Taylan, beraberindeki heyet ile birlikte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'ye bir ziyafet gerçekleştirdi. Taylan, en büyük eklentilerinin sektörün ihtiyaçları doğrultusunda gerekli değişikliklerin sapılarak hazırlanan Emlak Danışmanlığı Yasası'nın biran önce çıkması olduğunu söyledi. Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağı ile çalışmaları devam eden Yönetmenlikle İlgili gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette konuşan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Ali Taylan, Emlak Danışmanlığı Yasası'nın hayata geçmesinin kendileri açısından önemli bir gelişme olacağını vurguladı. Taylan, "Gayrimenkul sektöründeki olası ekonomik kayıp ve kaçakların önlenmesi, emlak danışmanlarının ve emlak danışmanlığı mesleğinin hak ettiği kariyer ve ünvanı kazanması için Emlak Danışmanlığı Yasa'sının biran önce çıkmasını bekliyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen ve sektörümüz adına bizleri umutlandıran Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi'ye teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Sektörün sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında dikkatli ve yoğun bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi de emlakçılığın yasal bir zemine oturtulmasının sektöre önemli bir kazanım sağlayacağını vurgulayarak, emlakçıların üzerinde mutabık olduğu, çok iyi şekilde hazırlanmış bir yasa ve yönetmeliğin yürürlüğe girmesinin tüm emlakçıların geleceği açısından önemli bir değişim ve gelişim olacağını kaydetti.

Milliyet Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181