Emlak Konut Dubai'de 50 projesini tanıtıyor!
Dubai'de Türkiye'yi temsil eden en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO, 40'ın üzerindeki çözüm ortağının 50 projesini fuar alanında görücüye çıkardı. Dubai'deki fuara katılan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, konjonktürel olarak bu yılki katılım sayısının azalmasına rağmen ilgiyi yüksek tutmak için tüm çözüm ortaklarıyla beraber hareket ettiklerini söyledi.

SATIŞ OFİSLERİ KURULACAK
Türkiye'nin tanıtımında gayrimenkulün önemli yer tuttuğunu vurgulayan Kurum, "Hükümetimiz bakanlık seviyesinde bu fuarlara iştirak ediyor. Oluşturulacak tanıtım fonu ile şirketlerin desteklenmesine dair görüşmeler de yapılabilir. Emlak Konut GYO olarak uluslararası fuarlarda yer alıyoruz. Büyükelçilikle yaptığımız görüşmeler neticesinde gelen talepleri doğrudan karşılamak için bazı ülkelerde tanıtınım ötesinde satış ofisleri kurulması planı var. Dubai de bunlardan birisi olacak' mesajı verdi.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181