Emlak Konut kampanya 2018 İzmir!
Emlak Konut kampanya 2018 İzmir listesini sizler için araştırdık. Sektörü hareketlendirmek ve konut satışlarını artırmak adına Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına İzmir inşaat firmaları da konut projelerin başlattıkları kampanyalarla destek veriyor. İzmir konut projeleri üreticilerinde destek vergiği kampanya ile konut alıcılarına çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da destek verdiği kampanyaya Emlak Konut GYO ile sektörün 3 çatı derneği Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) üyesi onlarca firma ve proje kampanyaya katılacak. Emlak Konut tarafından başlatılan konut kampanyası ile kampanya dahilindeki projeler için konutta faiz indirimine gidildi.

İşte Emlak Konut kampanya 2018 İzmir listesi;
Emlak Konut Alsancak - kampanya detayları için tıklayınız.
Studio City - kampanya detayları için tıklayınız.
Dap İzmir - kampanya detayları için tıklayınız.
MyWay Wins Blue - kampanya detayları için tıklayınız.
Avcılar Caddebostan - kampanya detayları için tıklayınız.
Mahall Bomonti - kampanya detayları için tıklayınız.
Mia Koru Torbalı - kampanya detayları için tıklayınız.
MyWay 202 Bornova - kampanya detayları için tıklayınız.

Emlak Konut kampanya 2018 İzmir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181