Emlak Sayfası'nın bugünkü konuğu Mustafa Andıç!
İnşaat sektörünün nabzını tutan Emlak Sayfası programının bu haftaki konuğu Altıniş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç olacak.

Emlaksayfası.com.tr'nin kurucusu Utku Çalışkan'ın hazırlayıp sunduğu Emlak Sayfası programı her Çarşamba olduğu gibi bugün de 14:15'te TGRT Haber'de canlı olarak yayınlanacak. 'Sektör Değerlendirmeleri' ve gündeme dair merak edilenlerin konuşulacağı Emlak Sayfası programında hayata geçirilecek yeni projeler de anlatılacak. 

Bursa'da Pruva Karaağaç projesi ile dikkat çeken Altıniş İnşaat, aynı zamanda Altıniş Atlas Konakları'nı da hayata geçiriyor. Ayrıca firmanın yeni projeleri arasında Pruva Mudanya, Konak Beşevler ve Tutkun Konakları projeleri de yer alıyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181