Emlak Yönetim müzayede kalan konutlar için açık teklif alıyor!
TOKİ'ye ait taşınmazların yer aldığı Emlak Yönetim müzayede kalan konutlar için açık teklif alıyor.

29 ilde 164 iş yeri ile 24 ilde 53 adet konutun 4 Aralık 2018 tarafından satışa sunulduğu Emlak Yönetim müzayede çerçevesinde kalan 136 adet taşınmaz için açık teklif alınmaya devam ediyor. 

Emlak Yönetim açık artırma 4 Aralık 2018 tarihinde tamamlanmıştır, teklif alınmayan lotlara teklif verebilmek için ilgili teminat tutarı yatırılıp dekont ile en geç 7 Aralık 2018 saat 17.30'a kadar Emlak Yönetim Genel Müdürlüğü'ne başvurulması gerekmektedir.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ tarafından inşa edilen işyerlerinin büyüklükleri 24 metrekare ila 2 bin 511 metrekare arasında değişirken, satışa sunulan konutların seçenekleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 planında tasarlanıyor.

Emlak Yönetim müzayede ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181