Emlakta Avrupa üçüncülüğü Türkiye’nin!
Daha önce de pekçok ödülün sahibi olan Remax Piramit kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu Türkiye’ye bu ödülü getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Remax Piramit kazandığı ödüllere bir yenisini ekleyerek, gayrimenkul sektöründe Avrupa üçüncülüğünü bu yıl da ülkemize getirdi. Bu yılın Avrupa çapında en çok işlem yapan üçüncü ofisi seçildi. Böylelikle Avrupa’da en çok gayrimenkulü değerlendiren üçüncü ekip Remax Piramit oldu. İlk iki sırayı ise Malta ofisleri aldı.

“Değer Katar” ilkesini benimseyerek, sektöre, Remax’a, çalışanlarına, müşterilerine ve tüm paydaşlarına “değer katmak” için yol alan Remax Piramit, bu ödülle Avrupa’da ilk üçte, Türkiye’de zirvede yerini aldı.

Her yıl Avrupa şehirlerinden birinde Remax Avrupa tarafından düzenlenen kongrelerde 33 Avrupa ülkesinde kayıtlı 2 bin 500’e yakın ofis ve 11 bini aşkın danışman arasında ciro, işlem ve büyüme bazında ödüller veriliyor.

2013 yılından bu yana Avrupa ofisleri arasında işlem bazında üçüncülük ödülünü üst üste Türkiye ofislerinden Remax Piramit aldı. Bu yılki Kongre 22 Ekim-24 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde yapıldı. 2015 yılı Ekim ayına kadar yapılan değerlendirmede 2014 ve 2015 bazında Remax Piramit yine aynı ödüle layık görülmüştü. Bu yıl Türkiye ofisleri arasında Avrupa bazında ödül alan tek ofis Remax Piramit oldu.

Türkiye’ye bu ödülü getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Remax Piramit kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu, “Daha önce de Remax Piramit ekibi ciro bazında dünya listelerinde ilk sıralarda yer aldı. Kariyerine değer katmayı ilke edinmiş gayrimenkul danışmanlarımız başarıları ve bunun sonucunda kazandıkları ödüllerle gurur kaynağımızdır. Örneğin Evrim Kırmızıtaş, geçen sene Türkiye birincisi olmuş ve dünyada en üst sıralarda yer almıştı. Kuzey Coşkun Türkiye’de ençok işlem yapan birinci danışman olmanın gururunu yıllardır taşımaktadır. Müşteri memnuniyetinde ve paylaşarak kazanma dallarında da ofisimizin ve ekibimizden danışmanlarımızın kazandığı çok sayıda ödülümüz mevcuttur. Ofisimiz Türkiye’de de pek çok ödülün sahibidir. Defalarca Türkiye’de en çok işlem yapan birinci ofis olmanın gururunu yaşadık. Türkiye’de Müşteri memnuniyeti alanında da yıllardır birinciyiz. Remax Piramit 2003 yılının Eylül ayında kurulduktan hemen sonra Mart 2004 Türkiye kongresinde henüz 6 aylık bir ofisken ilk ödülünü almıştı. ‘En çok gayret gösteren ofis’ başlıklı ödülü aldığımızda, daha önce böyle bir ödül sınıfı olmadığı için o günkü camiada çok konuşulmuştu. Remax Piramit hemen üç ay sonra ciro bazında da Haziran 2004 birincisi olmuştu” dedi.

Remax Piramit olarak, insan odaklı çalıştıklarından ciro sınıfındaki ödüllerden ziyade hizmet sınıfındaki ödülleri hedeflediklerini vurgulayan Tartanoğlu, şunları söyledi: “2014 yılında işlemde birinci ve müşteri memnuniyet kupasını almış olmamıza rağmen ciroda üçüncü olmamız da bu yüzdendir. Ciroya değil birlikte olduğumuz kişilerin mutluluğuna ve kazancına odaklıyız.”
 
Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181