En pahalı kalemleri mimarlar kullanıyor!
En şık ve pahalı kalemlerin birinci adresi üst düzey yöneticiler, en çeşitli kaleme sahip olan ofis çalışanları sekreterler, sahip olunan kalemlerin sadece bir kısmı kullanılıyor ve güzel göründüğü için masada tutuluyor. Öğretmenler Günü, Sevgililer Günü, Yılbaşı ve bayram öncesinde özellikle prestij kalemlerin siparişi artıyor.

Fosforlu kalemler, mekanik kurşun kalemler ve fiyatları diğer çeşitlere göre oldukça yüksek olan prestij kalemleri mimarlık ofislerinin öncelikli tercihleri arasında yer aldı.

Mimarların ardından kaliteli ve pahalı kalemleri tercih eden diğer meslekler sırasıyla avukatlar, serbest muhasebeci mali müşavirler, yeminli mali müşavirler, müteahhitler ve inşaat mühendisleri oldu. Bu meslek grupları kalemler içinde öncelikli olarak en pahalı segmenti oluşturan prestij ve imza kalemlerini tercih etti. En çok satın alınanlar arasında imza kalemleri birinci sırada yer alırken bunu ikinci sırada roller ve jel kalemler takip etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181