Engelli çocuklar için At ile Terapi etkinliği!

Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “REDDay” “Topluma Katkı Günü”nde bulundukları bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif rol oynuyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında REDDay etkinlikleri kapsamında Dilek Sabancı Engelliler Parkı’nda engelli çocuklarla bir araya gelen Keller Williams Platin danışmanları bu kez de ''At ile Terapi” organizasyonunda engelli çocuklar ile buluştu. Hayatlarında ilk kez at çiftliğine giden engelli çocuklar gün boyunca Keller Williams danışmanlarıyla eğlenceli saatler geçirdi.

Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ve Keller Williams Platin danışmanlarının, organizasyonu sonucu ''At ile Terapi” etkinliğini hayata geçirdiklerini ve keyifli bir gün geçirdiklerini belirten Keller Williams Platin Yönetici Ortağı Engin Erol; “Geçtiğimiz Mayıs ayında aynı ekip engelleri bir kenara bırakıp keyifli bir gün geçirdik ve uçurtmalar uçurduk. Bugün ise hep birlikte at binmeye geldik. Keller Williams’ın kültüründe toplumun bize sağladıklarını topluma geri vererek yaşadığımız topluma katkıda bulunmak yatıyor. Bugün de 40 danışmanımızla bu güzel etkinlikte görev aldık. REDDay, bizim için sadece senede bir gün değil, elimizden geldikçe yaşadığımız yere katkıda bulunmak için çalışmalarıma devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de birbirinden renkli etkinlikler ile kardeşlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181