Erdoğan'dan Üsküdar'da dönüşüme tam destek!
Cuma namazını Kısıklı'da bulunun evinin yakınındaki Akabe Camiinde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, camı çıkışında vatandaşlarla sohbet elti. Erdoğan, Üsküdar'ın 14 mahallede başlatılan ve gündemden hiç düşmeyen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları dinledi. Tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kentsel dönüşüm çalışmalarına tam destek verdi.

HEP BERABER DAYANIŞMA İÇİNDE OLUN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. "Bizim sizden istediğimiz kentsel dönüşüm ve değişim içerisinde hep beraber bir dayanışma içinde olun. Burada Büyükşehir Belediyemizin riyasetinde ilçe belediye başkanlığında buralara hep beraber pırıl pırıl dört dörtlük binaları süratle yapalım ve Üsküdar'ın şanına yakışır bir mahalle olsun" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istanbul Valisi Vasıp Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti istanbul Milletvekili Merîn Külünk eşlik etti. 

Güncel Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181